Oranje web
Image default
Woning en Tuin

Oplichting van buitengesloten bewoners

Het is echt de laagste wat je kunt doen als mens om misbruik te maken van mensen wanneer ze op hun zwakste zijn en dit is precies wat malafide slotenmakers in Den Haag doen. Wanneer de bewoners zijn buitengesloten zijn ze gehaast, in paniek en hebben veel stress. Ze hebben zo niet snel in de gaten dat er misbruik van de situatie wordt gemaakt.

Malafide slotenmaker

Onder malafide slotenmaker verstaan we een bedrijf dat misbruik maakt van de situatie door veel te veel geld vragen voor hun diensten of bedrijven dat het werk niet goed uitvoeren. Meestal zijn de malafide bedrijven een combinatie van beide, ze vragen te veel geld en doen het werk ook niet eens goed.

Zo komt het maar te vaak voor dat bewoners dat buiten hun woning zijn gesloten de eerste beste slotenmaker Den Haag bellen. Vervolgens geven ze meteen hun adres op en de malafide slotenmaker geeft aan onderweg te zijn. Eenmaal op locatie slopen ze het slot en vervangen ze het. Daarna verzinnen ze allemaal kosten en presenteren ze een rekening van meestal boven de 500 euro, terwijl zo een klus maar rond de 100 euro hoort te kosten. Ze eisen het geld ook meteen want ze willen niet dat de mensen die ze oplichten later tot hun gezond verstand komen.

Helaas gebeurt dit te vaak en de bewoners willen gewoon snel hun hui in waardoor ze snel akkoord gaan met dingen die ze normaal niet zouden doen.

Zet een goede slotenmaker Den Haag in je telefoon

Als je zeker wil zijn van dat je nooit zelf de dupe wordt van zo een oplichting, zoek dan van tevoren een aantal goede en betrouwbare slotenmaker bedrijven in Den Haag. Je kunt dit nu doen door online te zoeken naar slotenmakers in de buurt en daarna hun prijzen op te vragen voor de verschillende diensten die ze aanbieden, zoals een deur open maken. Daarna of voordat je belt voer de naam van het slotenmaker bedrijf in Google. Op deze manier kun je namelijk zien of er negatieve recensies of berichten zijn over die slotenmaker.

Als een slotenmaker Den Haag van oplichting of malafide praktijken verdacht wordt is het zeker op internet te vinden. Mensen die eerder met hun te maken hebben gehad hebben namelijk vast iets erover op internet gezet en Google vindt dit.

Wanneer je een aantal goede slotenmaker bedrijven in de buurt gevonden hebt kun je hun nummers opslaan. Als je het ooit nodig mocht hebben kun je ze bellen en ben je erop voorbereid.