Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

Customised laptop voor het thuiswerken

Thuiswerken is al lange tijd de norm in Nederland en dat heeft geleid tot vele aanpassingen, met name binnenshuis. Zo moeten velen ineens de slaapkamer omtoveren in een geavanceerde en ergonomische werkplek, waarin een verstelbaar bureau en bureaustoel onmisbaar bleken te zijn. Ook schijnen de meesten productiever te werken, omdat zij niet gestoord worden door collega’s met vragen, die ze te pas en te onpas stellen. Het thuiswerken lijkt op die manier toch nog vele voordelen te hebben, al moeten we er natuurlijk ook het beste van maken. Eén ding stond bij velen ook op de prioriteitenlijst bij het inrichten van de nieuwe thuiswerkplek, namelijk een nieuwe laptop. Toch is die zoektocht niet bij iedereen geslaagd…

Zelf een laptop samenstellen

Wie zich niet wil conformeren aan een Windows laptop van 15.6 inch, waagt zich vaak aan een onmogelijke opgave. Waar vind je namelijk nog een laptop die afwijkt van deze standaard? Ieder die met ditzelfde probleem rondloopt, is bij Nova Custom aan het juiste adres. Hier kun je namelijk een eigen laptop samenstellen, waardoor je niet gebonden bent aan een Windows besturingssysteem met een vaste videokaart. Nova Custom maakt het mogelijk om zelf te bepalen welke schermgrootte jouw laptop moet krijgen, welke videokaart ingebouwd moet worden en wat de afwerking mag worden. Ook zijn de laptops van Nova Custom voorzien van het besturingssysteem Linux, dat gebruikers in de gelegenheid stelt om de componenten van de linux laptop zelf in te stellen. Ideaal dus als jij een echte computertechneut bent of graag af wil wijken van Windows.

Vragen, hulp of advies nodig?

Kom jij er niet helemaal uit met het configureren van de laptop, zit je met vragen over het samenstellen van de laptop of wil je geadviseerd worden in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nova Custom; wij helpen je graag!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/