Oranje web
Image default
Computers / Internet / Searching

iPhonehoesjes voor de beste bescherming

Iedereen wil zijn dure iPhone natuurlijk goed beschermen maar welke iPhonehoesjes bieden nu de beste bescherming? Iphonehoesjes worden gemaakt van veel verschillende materialen. Maar niet alleen het materiaal maar ook het type iPhoneHoesje dat je kiest bepaalt in welke mate jouw iPhone goed beschermd wordt. Ga voor meer informatie over Iphone hoesjes kopen naar www.iphonehoesjes.nl

Iphonehoesjes die het toestel volledig omhullen

Een iPhonehoesje waarbij het toestel geheel omhuld wordt door het hoesje wordt een wallet of bookcase genoemd. Meestal worden deze gemaakt van leer. Ze zijn er in allerlei kleuren en soorten leer. Leer is een zeer kwalitatief goed materiaal. Het slijt niet snel maar je gaat wel gebruikssporen zien. Doordat een wallet je toestel van alle kanten omhuld biedt dit een zeer goede bescherming voor je telefoon. Waar je wel bij stil moet staan als je zo’n iPhonehoesje aanschaf is dat je dus niet altijd meteen op je scherm kunt kijken. Je moet hiervoor eerst het klepje openmaken. Ook telefoneren met een telefoon in een wallet is iets waar je aan moet wennen. Wat wel weer handig is, is dat veel wallets ook beschikken over gleufjes waar je pasjes en geld in kunt bewaren. Zo heb je dus een iPhonehoesje en portemonnee in één.

Backcover Iphonehoesjes

De naam zegt het eigenlijk al, backcover iPhonehoesjes beschermen de achterkant van je telefoon. De backcover hoesjes zijn verkrijgbaar als softcase en hardcase. Voordeel van de softcase is dat deze van zacht materiaal zijn gemaakt waardoor er minder snel barstjes of stukjes vanaf gaan maar ze zullen wel sneller slijten. De hardcase covers zijn gemaakt van harde kunststof of aluminium waardoor ze zeer slijtvast zijn maar kijk dus wel uit met laten vallen want er kunnen dus wel barstjes in komen. Backcovers beschermen dus alleen de achterkant. Dit kan een nadeel zijn maar het voordeel is wel weer dat je altijd het scherm van je toestel kunt zien. Mocht je ook de voorkant willen beschermen gebruik de backcover dan in combinatie met een screenprotector. Deze bevestig je gemakkelijk op de voorkant van je toestel zonder dat je er hinder van ondervindt. Zo is je toestel alsnog optimaal beschermd terwijl je hem toch optimaal kunt gebruiken. Of je nu dus de wallet kiest of toch liever voor een backcover gaat, je kunt je toestel altijd volledig en goed beschermen.